Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 24.04.2014.
14:29
Beta A
Književnik i predsednik nekadašnje SR Jugoslavije Dobrica Ćosić izjavio je da je kosovsko pitanje "rešeno", da je 1999. godine "politički izgubljeno" i da ne treba više ni atom snage trošiti na to pitanje.
Četvrtak 24.04.2014.14:39
Па земљаче, тебе би требало првог осудити као издајника и сарадника шиптарских окупатора јер си шездесетих година прошлог века, али и пре и после тих година, свим силама и на свим Ком.пленумима гласао да се Косово и Метохија препусте Шиптарима. Аминовао си на све што је било антисрпско, док си у својим делима само износио жал једног комунисте што му је утопистичка идеја комунизма пропала. Камо среће да таквих као Ти није никада ни било у Србији онда не би имао ко да сарађајуе са стварним народним непријатељима и да родољубе жигоше и стреља и мучи широм Србије али и на Голом Отоку. Покриј се од срамоте и ућути већ једном!
Četvrtak 24.04.2014.14:50
Najveca prevar postkomunistickog perioda Jugoslavije i Srbije, uvek se ocekivalo sta ce Dobrica Cosic da kaze. Kao Sveto pismo tumacila se svaka njegova rec a u stvari jos jedan srbin koji je na kraju potkleko izdaji srpskih interesa u korist beogradske politicke istine koja nikome ne pomaze samo neprijateljima prija. Pa da je i sve tako ti nisi trebao ovo da kazes. Ali istina ne moze da se sakrije pa ni tvoja ljubav prema Srbiji nemoze dugo da traje
Četvrtak 24.04.2014.14:55
Kad "otac nacije" kaze nesto to jeto to....svo moraju da razume koliko je sati...рано схватите боље...inace svi drugi srbi laze namerno sami sebe... i za to niko u svetu nije bolji od vas: „Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ „Laž je srpski državni interes.“ Dobrica Ćosić „Laž je u samom biću Srbina“. Dobrica Ćosić „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.” Dobrica Ćosić “Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…” Dobrica Ćosić
Četvrtak 24.04.2014.14:55
Можда политички, али не и правно! Правно никада не може бити изгубљено! Ви сте га политички издали! И када дођу праве патриоте све ваше лажи ће изаћи на светлост дана!
Četvrtak 24.04.2014.15:05
Izvinite ali istina ipak boli....Po sto nisam srbin (jam sam francuz) verujte mi...Želim vas da sve uspeti, ali bez laži. Srbija mora da reformira da ide u NATO i da prave koalicije sa SAD (tako kao mi smo radili), Francuske, i Nemacke i da bude izmdju najjače sile Balkana. Merci
Četvrtak 24.04.2014.15:20
To je najpametniji čovek ikada Srbije. Kad je Ćosić i Rugova podelili Kosovo, Milošević pocepao sporazum! http://www.kurir-info.rs/cosic-i-rugova-podelili-kosovo-milosevic-pocepao-sporazum-clanak-1109853 Kada niste slušati Ćosića , vi ste slušali Miloševića , Šešelja , Arkana i drugim kriminalcima ( koji su sada potvrdili idioti Srbije i sveta , koji su dali idiotsku istoriju Srbije) . GDE STE SADA... ništa , zaista ništa sa Kosova.... Ćosić je Ćosić i da će postati daleko poznat kada umre , a njegove knjige će biti čitati veise nego sada
Četvrtak 24.04.2014.15:22
Cosicev komentar u vezi Kosova – koji nazalost nema uticaja na situaciju otete srpske teritorije – podrzavam, medjutim njegovu proslost, sto je donekle jasno komentarisao MIHAILO, nemam namere da preispitavam i vrednujem . . .
Četvrtak 24.04.2014.23:52
Косово је окупирано. Све док важи Резолуција 1244 УН, Косово није изгубљено. Кад тад Косово ће бити наше .Запамти Ћосићу Косово кад тад биће СРПСКА ПОКРАЈИНА .И сада пише у УН да је Покрајина Косово у Србији .
Petak 22.08.2014.13:35
Svaka tebi čast kao predsedniku i kao piscu ali si uvek sedeo na dve stolice.Čitao sam tvoje knjige,pratio tvoje komentare,ćerku si ugurao na dobar položaj,nesekiram se ja za tebe ti se uvek na noge dočekaš.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)